20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: “Φέσι” 300.000 από τον Παναθηναϊκό από την μεταγραφή Μπουμάλ

 ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ   PANIONIOS - PANTHRAKIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)Σύμφωνα με το contra.gr, o Ιστορικός έχει λάβει εδώ και μήνες τις 250.000 ευρώ που έπρεπε να πάρει μετρητά βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων. Τα υπόλοιπα 300.000 όμως, πάντα σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι του Πανιωνίου, έχουν γραφτεί στο … χιόνι κατά το κοινώς λεγόμενον.

Η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι είχαν συμφωνήσει αυτά τα χρήματα να δοθούν ως χορηγία από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δηλαδή 10 και πλέον μήνες μετά τη μεταγραφή.

Στον Πανιώνιο, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους, δεν έχουν δει φως στο τούνελ και πλέον σκέφτονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να πάρουν τα χρήματά τους. Ο εκνευρισμός του δε γίνεται ακόμα μεγαλύτερος όσο ο Παναθηναϊκός αρνείται την αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων της Λίγκας προς όφελος των μικρότερων ομάδων.

Οι του Ιστορικού πάντως ελπίζουν ότι έστω και στο και πέντε ο Παναθηναϊκός θα τους εξοφλήσει βάζοντας τέλος σ’ αυτήν την υπόθεση. Είναι φυσικά σαφές ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται πάση θυσία αυτά τα χρήματα στο πλαίσιο του πολύ μεγάλου αγώνα που κάνει για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα