23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πατούλης από τη Νέα Σμύρνη: Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής

«Αρκετά ταλαιπωρήθηκε η Αττική από τις παθογένειες του χθες. Ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης από τη Νέα Σμύρνη την οποία επισκέφθηκε για να ενημερωθεί από τοπικούς φορείς και πολίτες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, τα ΚΑΠΗ της περιοχής, δημοτικές δομές, το γήπεδο- έδρα του Πανιωνίου και εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Ο κ. Τζουλάκης ενημέρωσε τον κ. Πατούλη πως έργο άμεσης προτεραιότητας είναι η αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης χωρητικότητας 3.500 θέσεων, ένα αθλητικό κέντρο το οποίο, όπως ανέφερε, θα είναι έργο πνοής για την πόλη. Ενημέρωσε για τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στην θέση του παλιού κινηματογράφου που αγόρασε ο δήμος, όπως και τη δημιουργία πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού σε νεοκλασικό-διατηρητέο κτίριο που επίσης έχει αγοραστεί από τον δήμο. Υπογραμμίστηκε η σημασία της ανακαίνισης και ανάπλασης του σχολικού συγκροτήματος επί της Νικομήδειας και η ανάγκη αξιοποίησης του Ιωσηφόγλειου, ένα εμβληματικό κτίριο της Νέας Σμύρνης, αφού προηγηθεί η μετεγκατάσταση σε άλλο κτίριο των παιδιών εγκαταλειμμένων οικογενειών που φιλοξενούνται εκεί.

Ο κ. Πατούλης εκδήλωσε την πρόθεση του να είναι σε αγαστή συνεργασία με τον α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης «για να συμβάλουμε από κοινού στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Λεκανοπεδίου, με έμφαση στην επιτάχυνση των αναγκαίων υποδομών και τη στελέχωση των υπηρεσιών», όπως είπε.

Ακολούθως επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ της περιοχής όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των δομών βεβαιώνοντας τους ηλικιωμένους για τους στόχους του να δημιουργήσει «δίκτυα εκπαίδευσης και πολιτισμού αξιοποιώντας τη διάθεση και την ενέργεια σας» καθώς και προγράμματα πρόληψης όπως και προσυμπτωματικού ελέγχου με στόχο την καλύτερη προστασία της ζωής των πολιτών.

Επίσης ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε το γήπεδο του Πανιωνίου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Άρη Μισαηλίδη και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις καθώς και στο μουσείο της ιστορικής ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/patoulis-apo-ti-nea-smirni-irthe-ora-tis-politikis-allagis

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα