12.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πατούλης: Είμαστε στο τελευταίο στάδιο για να ξεκινήσει η ανέγερση του αθλητικού κέντρου (Αρτάκης)

Ο βαθμός ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, εξετάστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των εργασιών, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες προς διευθέτηση, προκειμένου να γίνει η πρόσκληση προς τον ανάδοχο και να ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

«Έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν με όσο το δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο» τόνισε ο κ. Πατούλης και από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει και αυτός προς αυτή την κατεύθυνση με όσες ενέργειες απαιτούνται, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, για να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία.

Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Τζουλάκη πως πρόκειται για ένα έργο προτεραιότητα για τη διοίκηση της Περιφέρειας, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου γηπέδου στη Νέα Σμύρνη, ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι «κόσμημα» για την Αττική.

Οδεύουμε προς την τελική ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται και σε συνεργασία με τον άξιο Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου αυτό το έργο να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να το χαίρονται οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλης της Αττικής».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα