22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη του ΚΚΕ Γιώργου Μαυρίκου στην άνω Νέα Σμύρνη

_002_mavrikos

Περιοδεία πραγματοποίησε την Κυριακή 9/3 σε καφενείο στην περιοχή Μυτιληναίικα της Νέας Σμύρνης  ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας. Στη ομιλία του κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα από την ίδια τους την πείρα για το ρόλο και τον χαρακτήρα της  Ε.Ε., να θυμηθούν και να τιμωρήσουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου για τα ψέματα που διαχρονικά τους είπαν και να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές. Σχολιάζοντας τις προσπάθειες αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού στηλίτευσε τα διάφορα δήθεν «καινούργια» κόμματα και πολιτικές κινήσεις, καθώς και τους δήθεν «ανεξάρτητους» της Τοπικής Διοίκησης οι οποίοι όμως, έχουν μακρά διαδρομή στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής από διάφορες θέσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε ότι, η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον κόσμο του μόχθου διότι θα μεταφραστεί σε αναζωογόνηση   του εργατικού – λαϊκού κινήματος, σε μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα βάλει φρένο στην εξαθλίωση και θα ανοίξει την προοπτική για την λαϊκή εξουσία όπου η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα γίνουν αφεντικά του πλούτου που παράγουν.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες περιοδείες στη Νέα Σμύρνη με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα και από τον υποψήφιο Δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης, Άγγελο Βρεττό.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα