24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ: όταν η άρτια τέχνη του καφέ παντρεύεται με τη γευστική πλευρά της υγιεινής διατροφής

Τι προκύπτει άραγε όταν συνδυάζονται επιλεγμένα χαρμάνια από πιστοποιημένους speciality καφέδες με φρέσκα και υγιεινά snacks, smoothies και χυμούς από φρούτα και superfoods;…Μα φυσικά, ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ Νέας Σμύρνης!

Το νέο μέλος της οικογένειας ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ έχει ανοίξει πλέον στην κορυφή της πλατείας μας, ακριβώς δίπλα στη στάση του τραμ «Αγία Φωτεινή» (Ελ. Βενιζέλου 37, τηλ. delivery 2109373812). Μετά την μακρά και άκρως επιτυχημένη περιπλάνηση και εδραίωσή του με τα καταστήματα της αλυσίδας σε Πειραιά και Σύνταγμα, ο επιχειρηματίας Βασίλης Λαζαρίδης επιστρέφει στον τόπο του, στο μέρος που ο ίδιος μεγάλωσε και συνέλαβε την ιδέα του ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ. Παρεα και σε αυτο το εγχειρημα με τον συνεταιρο του Νικηφορο Χατζηδακη δημιουργησαν έναν χώρο δροσερό, φιλικό και πολύχρωμο που σε χαλαρώνει, δίνοντας αυτό το απαραίτητο έξτρα συστατικό ώστε να απολαύσεις την εμπειρία καφέ στην πλήρη της διάσταση.

Πέραν ωστόσο από το σήμα κατατεθέν του, που είναι –μα τι άλλο!- ο εκπληκτικό καφές, το ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ εισάγει ένα νέο επίπεδο στην έννοια των συνοδευτικών (και όχι μόνο) snacks: εκτός από τις γνωστές τορτιγιας κα τα χειροποιητα κεικ, υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε απολαυστικά smoothies φρέσκων φρούτων, bowls/φρουτοσαλάτες (δοκίμασε το Pure Acai Bowl!) και γιαουρτολιχουδιές με συστατικά όπως μάνγκο, αβοκάντο, σπόρους chia, guarana κ.α. από το health bar του καταστήματος, τα οποία θα σε εφοδιάσουν με την απαραίτητη ενέργεια για ξεκινήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα