24.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου για ανθρώπους που θέλουν να συμπληρώσουν ένσημα για σύνταξη

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής ομπρέλας με την οποία προστατεύει τους πολίτες του και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, είναι από τους πρώτους που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που υλοποιείται μέσω του ΟΑΕΔ. Είναι η πρώτη φορά που ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχει σε μια τέτοια ενέργεια.
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όλοι οι μακροχρόνια άνεργοι είτε είναι μισθωτοί, είτε έμποροι και επιχειρηματίες που έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους, ηλικίας από 55 έως 67 ετών, οι οποίοι χρειάζονται έναν περιορισμένο αριθμό ενσήμων προκειμένου να θεμελιώσουν πλήρες δικαίωμα σύνταξης λόγω γήρατος, να επικοινωνήσουν με το Δήμο Νέας Σμύρνης.
Πιο συγκεκριμένα, και λόγω των περιορισμών της πανδημίας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας (Ελευθερίου Βενιζέλου 14, Ισόγειο) στο τηλέφωνο 2132025818 (κα Θάλεια Παλιβίδα, κος Αλέξανδρος Αλεξανδρής) για να ενημερώνονται για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να κλείνουν ραντεβού για την προσκόμισή τους.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα