17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκανδαλίζουσα υποψηφιότητα με λουλουδένια χάρη Άρθρο της Ευγενίας Ταράνη

Πολλά φαίνεται πως έχουμε να ακούσουμε και να δούμε τους προσεχείς μήνες έως την ιερή ημέρα της 26ης Μαΐου. Μέχρι τότε όπως φαίνεται σπίτια θα κλείσουν, οικογένειες θα καταστραφούν και ποιος ξέρει τι μέλει γενέσθαι στο βωμό της  ικανοποίησης της προσωπικής φιλοδοξίας υποψηφίων που δεν διστάζουν να αυτοτσαλακωθούν και να τσαλακώσουν τις οικογένειες τους προκειμένου να αποσπάσουν μερικές ψήφους από τους ανυποψίαστους χρωματισμένους ψηφοφόρους..

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, στις 8.3. ρομαντικός υποψήφιος δήμαρχος ως άλλος «άνθρωπος με το γαρύφαλλο» επισκέφθηκε καταστήματα στον εμπορικό δρόμο της Νέας Σμύρνης και μοίρασε με περίσσεια χαρά και βλέμμα στην κάλπη, τριανταφυλλάκια, γαρδένιες και γαρύφαλλα σε γυναίκες κάθε ηλικίας χαρίζοντας τους έτσι την ελπίδα για ένα μυρωδάτο αύριο στην πόλη μας..

Λίγο πριν, το «ασθενές φύλλο» βιώσει αυτό το παραλήρημα ψηφοθηρίας  , ο ευαίσθητος υποψήφιος δήμαρχος, που μέχρι στιγμής περνοδιαβαίνει τους δρόμους της Νέας Σμύρνης κραυγάζοντας ότι η υποψηφιότητα του έχει περιαφεί το χρίσμα μπλεδίζοντος κόμματος, γεγονός που ακόμα βάσιμα αμφισβητείται, δεν δίστασε να βάλει στο στόχαστρο του ανακηρυγμένη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο  με την παράταξη «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο», κατηγορώντας την για την «άστατη» συμπεριφορά της και για τις «υπόγειες» βλέψεις της να αποπλανήσει τον «ζεν πρεμιέ» των υποψηφίων δημάρχων. Ευθαρσώς και με κάθε δίκιο (όχι) ο ως άνω κύριος εξαπέλυσε πυρρά κατά της ανυποψίαστης υποψηφίας Δημοτικής Συμβούλου, ότι τάχα μου αλλαξοπίστησε και σαν να μην έφτασε αυτό του έκανε και τα γλυκά μάτια για να του διαλύσει το σπίτι(!) Όμως όχι, ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι με την γυναίκα του είναι ενωμένοι και πολύ αγαπημένοι, ευχόμενος «καλό κατευόδιο» και διερωτώμενος «πόσο απελπισμένοι είναι» απευθυνόμενος στους υποψηφίους της παράταξης «Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο» και στον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη .

Το ερώτημα που γεννάται ευλόγως είναι ποιος είναι τελικά απελπισμένος, στην ιστορία μας.. τα ευκόλως εννοούμενα συνηθίζουν να παραλείπονται.. ο κ. υποψήφιος ίσως καταφέρει μετά από όλα αυτά να γίνει γνωστός ως ο νέος Μπελογιάννης.. τι κρίμα που δεν ζει ο Πάμπλο Πικάσο να εμπνευστεί από την εικόνα του, εκεί να δεις τιμή και δόξα, τι να σου κάνει μια δημαρχεία..

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα