14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Νέα Σμύρνη παίζει μπάλα μόνο ο Πανιώνιος

974766Αύριο διεξάγεται οριστικά ο αγώνας μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη και τα αίματα στην Πλατεία έχουν ανάψει για τα καλά! Μετά τη γνωστή ανακοίνωση από τους Πάνθηρες (δείτε παρακάτω) ακολούθησε η απάντηση της Superleague, η οποία δήλωσε ότι  δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης!

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός ζητά αυστηρούς ελέγχους από την Αστυνομία και η Ξάνθη μιλά για…αγώνα στο PlayStation. Φαίνεται πως η απόφαση της αρχής μόνο εντάσεις έχει προκαλέσει και μόνο χαλαρό δεν μοιάζει το αυριανό απόγευμα στη Νέα Σμύρνη…

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη – Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας.

Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι’αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν οτι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες!

Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε οτι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία.

Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που “εργάζεστε”, θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο.

Πάνω απ’όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος.

Panthers Club 1983

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα