22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

”ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ..”

Με αυτά τα λόγια, προσγείωσε τα ‘‘μωρά’’ του ο Δ. Ελευθερόπουλος. Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος στις τάξεις του Πανιωνίου, καθώς με την εκτός έδρας νίκη στη Βέροια έγινε το 2 στα 2! Οι πιτσιρικάδες, με λυτρωτή τον πιο έμπειρο Μενδρινό, πέτυχαν μια σημαντική νίκη με 0-1.

Ο ‘Ελέ’ έστησε έτσι την ομάδα, ώστε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και του βγήκε, καθώς στην αντεπίθεση ο Μενδρινός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο φετινός Πανιώνιος μοιάζει καλά δουλεμένος και οι πιτσιρικάδες παίζουν με πάθος και όρεξη για διάκριση. Ας περιμένουμε να δούμε, που μπορεί να φτάσει φέτος αυτή η ομάδα..

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δ. Ελευθερόπουλος:

‘Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φροντιστές, στους υπαλλήλους της ομάδας και τους συνεργάτες μου, που δείχνουν την αγάπη τους για τον Πανιώνιο και με βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε θέληση και πάθος και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δουλέψαμε σκληρά το τελευταίο δίμηνο. Ό,τι κάνεις όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις σου βγαίνει στον αγώνα. Στόχος μας είναι η σωτηρία της ομάδας.’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα