17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνέλαβαν γόνο εφοπλιστικής οικογένειας στη Νέα Σμύρνη ενώ έβγαζε το σκύλο του βόλτα

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για την σύλληψη φερόμενου ως γόνου γνωστής επιχειρηματικής και εφοπλιστικής οικογένειας στην Νέα Σμύρνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και απάτη, συνολικής ποινής φυλάκισης 33 ετών.

Ο 54χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς Νέα Σμύρνη και μάλιστα την στιγμή που έβγαζε βόλτα το σκυλάκι του.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πλήρως συνεργάσιμος όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί και του ζήτησαν τα στοιχεία του

Αμέσως τους είπε το όνομα του, λέγοντας παράλληλα πως είναι γόνος γνωστής οικογένειας με την οποία όμως εδώ και χρόνια δεν έχει σχέση, χωρίς να επεκταθεί επιπλέον καθώς είναι ένα θέμα προσωπικό.

Βέβαια οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Νέα Σμύρνη, όπου και του αναγγέλθηκαν οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του.

Ακολούθως ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία της σύλληψης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Νέα Σμύρνη – Ο συλληφθείς και το παρελθόν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 54χρονος κατά το παρελθόν διατηρούσε μία επενδυτική εταιρεία.

Μέσω της εταιρείας αυτής, διαχειρίζονταν χρηματικά ποσά που του είχαν εμπιστευτεί Έλληνες πολίτες προκειμένου να τα επενδύσει και βέβαια να εισπράξουν στην συνέχεια τα κέρδη.

Click4more: “Υπνοβατούσε την ώρα που τη μαχαίρωσε”! Νέα στοιχεία για την 14χρονη στα Καμίνια που επιτέθηκε στη μητέρα της

Για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, η εταιρεία έβαλε “λουκέτο” με αποτέλεσμα οι επενδυτές να χάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Νέα Σμύρνη

Οι άνθρωποι αυτοί βέβαια κατέληξαν στην Εισαγγελία Αθηνών καταγγέλλοντας τον 54χρονο φερόμενο ως γόνο γνωστής επιχειρηματικής – εφοπλιστικής οικογένειας, με την ιστορία να “γράφεται” στην Νέα Σμύρνη με την σύλληψή του.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο Σ.Γ.Λ. το απόγευμα της Τετάρτης (06/11/2019) στη Νέα Σμύρνη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις 33 ετών στο σύνολο.

Οι καταδικαστικές αυτές αποφάσεις αφορούσαν σε απάτες, ενώ εις βάρος του υπήρχε και ένα ένταλμα σύλληψης για απάτη και πλαστογραφία.

Η υπόθεση, πλέον, αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα