22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη για «φακελάκια» διευθυντής καρδιοχειρουργός του ΕΣΥ

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας (το συγκεκριμένο νοσοκομείο είναι εις γνώση του parapolitika.gr), ο οποίος κατηγορείται ότι είχε εισπράξει “φακελάκια” ύψους 1.600 ευρώ από πέντε ασθενείς του κατά το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, προχώρησε σήμερα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση ύστερα από σχετική καταγγελία εκ μέρους ασθενή, ο οποίος έπασχε από πρόβλημα στην καρδιά.

Ο καταγγέλλων έκλεισε ραντεβού με τον γιατρό, σε συνεννόηση με Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει τα χρήματα που έδωσε ο ασθενής στον γιατρό και επενέβησαν όταν ο γιατρός τα παρέλαβε από τον ασθενή.

Σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του διευθυντή καρδιοχειρουργού του ΕΣΥ για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της παράβασης καθήκοντος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο γιατρός, το διάστημα από 14 έως 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε πέντε ταυτοποιημένες περιπτώσεις, έλαβε από ή για ασθενείς συνολικά 1.600 ευρώ, για ιατρικές πράξεις που είχε πραγματοποιήσει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα