18 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Απλά το 1-0» Παππάς: «Καλύτερη εικόνα στη συνέχεια»

995793Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε για τη νίκη στην πρεμιέρα των playoffs: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν την απαραίτητη ψυχραιμία, συγκέντρωση και ψυχική δύναμη στην παράταση. Επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο επιτρέψαμε στον Άρη να πετύχει εύκολα καλάθια.

Δεχθήκαμε 40 πόντους στο δεύτερο μέρος έναντι 26 στο πρώτο. Πήραμε διαφορές, που δεν τις κρατήσαμε. Ο Άρης είναι πολύ μαχητική ομάδα με πολύ καλό προπονητή.

Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, που πετύχαμε, γιατί γνωρίζουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Άρης. Κάναμε απλώς το 1-0 όμως και πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια του. Ήταν πολύ μεγάλο παιχνίδι τακτικής. Με εναλλαγές σχημάτων και σίγουρα σε τέτοια ματς προσπαθείς να χτυπήσεις κατ’ ευθείαν στις αδυναμίες του αντιπάλου. Εξειδικεύεις το παιχνίδι σου και δεν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας».

Παππάς: «Καλύτερη εικόνα στη συνέχεια»

Ο κορυφαίος του Πανιωνίου, Νίκος Παππάς, από τη μεριά του είπε: «Ήταν πολύ όμορφο ματς. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα στην απόδοση μας και χάσαμε διαφορές, που πήραμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα στην παράταση. Ευελπιστούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα στην επόμενη αναμέτρηση και εάν μπορούμε να κάνουμε το διπλό στο Αλεξάνδρειο και να προκριθούμε στην τετράδα. Ο Άρης δεν είναι εύκολη ομάδα, όπως νόμιζαν αρκετοί. Εμείς περιμέναμε την καλή εικόνα του. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα