22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος ο Αναστόπουλος!

anasaΠαρελθόν αποτελεί πλέον από τον πάγκο του Ιστορικού ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Η έντονη φημολογία που υπήρξε γύρω από αυτό το θέμα επιβεβαιώθηκε και η ΠΑΕ Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού καθώς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας για την επόμενη σεζόν δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Μετά από συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος τεχνικός, με τον κ. Νίκο Ζαμάνη και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδας, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, όπου και υποχρεώνουν την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό. Ευχόμαστε στο μέλλον να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να υποδεχτούμε τον Νίκο Αναστόπουλο και πάλι στην Πανιώνια Οικογένεια».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντικαταστάτης του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των κυανέρυθρων θα είναι ο προπονητής της Κ20, Δημήτρης Τερζόπουλος, ο οποίος γνωρίζει καλά και την ομάδα αλλά και τους παίχτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν καθώς το μεγαλύτερο μέρος της θα αποτελείται από παιδιά που ο ίδιος έχει χειριστεί, με μεγάλη επιτυχία, στην Κ20.

 

Συντάκτης:Ανδρέας Καραγιάννης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα