22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα σενάρια για πιθανή αναδιάρθρωση: Η τελευταία ελπίδα του Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος,η Ξάνθη επίσημα βρίσκεται στη θέση των μπαράζ, αλλά η λέξη «αναδιάρθρωση» κυριαρχεί από καιρό στην «πραγματικότητά» μας  Τα play out ολοκληρώθηκαν απόψε (18/7) και εύλογα όλοι έχουν το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα.

Εάν δεν βιώναμε την πανδημία του κορονοϊού, ξέχωρα ότι η σεζόν θα ολοκληρώνονταν τον Μάιο, θα ξέραμε και τι μέλλει γενέσθαι.

Δηλαδή:

Ο Πανιώνιος θα υποβιβαζόταν και η Ξάνθη θα έδινε διπλό αγώνα μπαράζ με τον 2ο της SL2.  ΟΜΩΣ. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ζήτημα μπαράζ δεν τίθεται, αφού η 2η κατηγορία έχει από καιρό αναστείλει τη λειτουργία.

Αρα η Ξάνθη έμεινε. Αυτό όμως είναι το ξεκάθαρο σκέλος γιατί κακά τα ψέμματα υπάρχει και ένα θολό. Πάλι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι κινούνται σε ρυθμούς αναδιάρθρωσης. Αποτελεί κοινό μυστικό πως θα γίνει, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι επίσημο.

Επειδή όμως ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη αφού δεν θα διεξαχθεί το μπαράζ, μπροστά υπάρχει ένας δρόμος με τέσσερα παρακλάδια και το ερώτημα είναι σε ποιο θα βαδίσει η SL.

Ας τα δούμε…  

1) Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι ομάδες παραμένουν 14.  

2) Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.

3) Υποβιβάζεται ο Πανιώνιος, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και την επόμενη σεζόν θα είναι στην SL 16 ομάδες.

4) Δεν υποβιβάζεται κανείς, προβιβάζονται ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Λεβαδειακός και την επόμενη σεζόν θα είναι  στην SL 18 ομάδες. 

Τα παραπάνω είναι τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα και ο τόπος… βοά ότι το πρώτο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες (κατά μία πηγή μηδαμινές). Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, το «18» ακούγεται πολύ και η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ. 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα