23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Τα σπάει» η Νεοσμυρνιώτισσα που έκανε διασκευή το «Θα σπάσω κούπες» (βίντεο)

thaspaswkoypes-620x320Μπορεί μια διασκευή σε ένα παραδοσιακό τραγούδι, το οποίο έχεις ακούσει ήδη εκατοντάδες φορές από τόσους άλλους ερμηνευτές, να σου προσφέρει κάτι καινούργιο;

Μπορεί.

Η διασκευή της Μαρίνας Σάττι στο «Θα σπάσω κούπες», ενός παραδοσιακού (Ιωνία, Μικρά Ασία), που ερμήνευσαν τόσοι και τόσοι (από τον Ελευθέριο Μενεμενλή το 1907 και τη Μαρίκα Παπαγκίκα το 1928, μέχρι τις πρόσφατες ερμηνείες των Δόμνα Σαμίου, Αρβανιτάκη, Γλυκερία, Ασλανίδου, Τσαλιγοπούλου κ.α.) είναι η πιο τρανή απόδειξη.

Ονειρική ερμηνεία! Τόσο αυτό που ακούς όσο και η εικόνα που βλέπεις σε ταξιδεύουν, σου δημιουργούν συναισθήματα, σου προκαλούν ευφορία.

Η Μαρίνα Σάττι, η οποία κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, έχει πλούσιο βιογραφικό με καλλιτεχνικές σπουδές στο εξωτερικό και ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο. Πέρα από ηθοποιός κάνει τα πρώτα της βήματα και στο τραγούδι, αρκετά επιτυχημένα αφού μέσα σε μια εβδομάδα η διασκευή έγινε viral.(145.000 views)

Ακούστε το πραγματικά εξαιρετικό cover:

https://www.youtube.com/watch?v=l55LUEfnbX8

Δείτε την σελίδα της Μαρίνας στο facebook https://www.facebook.com/Marina-Satti-127087664029754/?fref=ts&__mref=message_bubble

Instagram https://www.instagram.com/marina_satti/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα