14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την Παρασκευή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων μέσα από την ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι, προκειμένου να έχουν μια πρώτη εικόνα σχετικά με τις σχολές στις οποίες και μπορούν να μπουν.

Οι βαθμολογίες των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές των ΓΕΛ, αλλά και των ΕΠΑΛ αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή Παρασκευή (10/7) μετά τις 13:00.

Την συγκεκριμένη ημέρα αναμένεται να λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, όπου και θα αναρτηθούν οι καταστάσεις με τις βαθμολογίες, ενώ κατά την ανάρτηση του στα σχολεία, δεν θα αναφέρονται σε αυτές τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων αλλά μόνο οι κωδικοί και οι βαθμοί τους.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τις βαθμολογίες τους μέσα από την πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, ενώ για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους καθώς επίσης και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο τους, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα