24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το πιστέψαμε αλλά δεν το καταφέραμε-Συνεχίζουμε!

paok_panionios2Με το 0-0 στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Περισσότερες κλασικές ευκαιρίες είχαν οι Νεοσμυρνιώτες αλλά ο Δικέφαλος διαφύλαξε το εκτός έδρας γκολ.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γηπεδούχοι αποτυπώνονται και στο τελικό 0-0 που ήρθε και λόγω της αποτελεσματικής άμυνας που έπαιξαν οι δύο αντίπαλοι και λόγω ευκαιριών που χάθηκαν εκατέρωθεν (με Μακ, Πέλκα από τη μία πλευρά και του Μασούρα από την άλλη).

Η ομάδα του Τούντορ στηρίχθηκε στην καλή οργάνωση όταν αμυνόταν, αλλά είχε πολλά προβλήματα με τη μπάλα στα πόδια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε με τίποτα να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Διούδη.

Υπήρχε ένα μπέρδεμα και στους ρόλους των παικτών με τους Πέλκα, Μακ, Μπερμπάτοφ και Κλάους να ψάχνονται.

Το συγκρότημα του Ουζουνίδη από την άλλη έβγαινε με συγκεκριμένο πλάνο μπροστά και θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο Μασούρας πλάσαρε εύστοχα στο 28΄.

Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Κάτσε αντί του Τζιόλη και την αναγκαστική αλλαγή του Γκολάσα αντί του Κλάους (αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο), ο ΠΑΟΚ έγινε λίγο πιο ενεργητικός και γρήγορος στη μεσαία γραμμή και κατάφερε να κάνει ορισμένες ευκαιρίες.

Ο Πανιώνιος έμεινε μέχρι το τέλος στο ματς έχοντας πάντα επικίνδυνο τον Ανσαριφάρντ (ταλαιπώρησε τον Βίτορ), όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να δώσει λόγο πανηγυρισμού στους λιγοστούς οπαδούς του που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Στα αξιοσημείωτα και οι αποδοκιμασίες στον Τζανδάρη όταν αντικαταστάθηκε που έγιναν εντονότερες όταν ο νεαρός μέσος χειροκρότησε. Στο τέλος οι παίκτες του Πανιωνίου χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς τους

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα