22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρελαίνει κόσμο ο Ιστορικός – Πέρασε και από το Περιστέρι 2-1 τον Ατρόμητο

192933Στο πρώτο ματς της μετά-Ανσαριφάρντ εποχής, ο Πανιώνιος απέδειξε ότι πάνω από όλα είναι ομάδα και πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι παραμένοντας δεύτερος στην κατάταξη της Superleague.

Μετά από ένα πρώτο 20λεπτο, που κύλησε με φλύαρη υπεροχή των γηπεδούχων και χωρίς αξιόλογες φάσεις, ο Πανιώνιος… προειδοποίησε στο 20΄, με σουτ του Φούντα που απέκρουσε σωτήρια ο Γκορμπούνοφ, και άνοιξε το σκορ στο 24΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν. Οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 29΄, όμως ο Ενγκόγκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ατρόμητος στο 32΄, με δυνατό σουτ του Κυριακίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης στο γήπεδο του Περιστερίου, και όταν ξανάρχισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποχρεώθηκε να αποσύρει τον Ενγκόγκ, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς κλασικό φορ περιοχής. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου, με τον Μπεν να «αδειάζει» τον Λαζαρίδη αλλά να νικιέται στο τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.

Βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του, ο Γιώργος Κορακάκης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ρίχνοντας στον αγώνα τον νεαρό Λημνιό και τον -προερχόμενο από απουσία λόγω τραυματισμού- Ούμπιντες. Ο Αργεντινός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 49΄ με πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Τζήλος σε χέρι του Οικονόμου, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν άμεσα και ξαναπήραν προβάδισμα στο 59΄, με τον Σαββίδη να σκοράερει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με φάουλ του Μασούντ (απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ) και σουτ του Μπεν (άουτ), ενώ στο τελευταίο τέταρτο ο Ατρόμητος ανέβηκε και πίεσε, αλλά ο Πανιώνιος κράτησε και πανηγύρισε μία πολύ σπουδαία νίκη. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές (46΄ Λημνιός), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Μπάχα (71΄ Κεϊτά), Κυριακίδης, Βασιλείου (46΄ Ούμπιδες), Τόνσο, Πλατέλλας, Λε Ταλέκ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (58΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90΄ Γιοτά), Ενγκόγκ (33΄ Μασούρας)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα