17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φούντας: Το συγχωροχάρτι-λαχείο του Ζαμάνη στον Πανιώνιο

zamnaTo καλοκαίρι του 2014 ο Ταξιάρχης Φούντας αποφάσισε να παίξει στον Πανιώνιο ως δανεικός από την Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ. Η σεζόν που πραγματοποίησε ο 19χρονος τότε μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετική. Σε 33 παιχνίδια πέτυχε 4 γκολ και έπαιζε σε υψηλό τέμπο καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλησε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Έκανε τη σχετική κρούση στους Αυστριακούς, οι οποίοι ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό. Ο Φούντας, όμως, επέλεξε να συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης, μια απόφαση την οποία δεν είδαν με καλό μάτι οι άνθρωποι του Πανιωνίου, οι οποίοι ένιωσαν πως ναι με πήραν, αλλά και έδωσαν πολλά στον Φούντα.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο Φούντας φόρεσε λοιπόν τη φανέλα του Αστέρα. Έπαιξε σε 24 ματς και πέτυχε όσα γκολ έβαλε και με τον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες, ωστόσο, δεν έμειναν ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι με την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει πρόωρα από την Τρίπολη. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 12 Μαΐου ότι ο διεθνής εξτρέμ “εριξε”… γέφυρες επιστροφής στην Πλατεία, σημειώνοντας ότι ερωτηματικό αποτελούσε η στάση που θα κρατούσε ο Πανιώνιος μετά από όσα είχαν συμβεί ένα καλοκαίρι νωρίτερα.

 διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, το πήρε πάνω του. Αποφάσισε να ξαναφέρει τον Φούντα στην ομάδα, προτάσσοντας πάνω από όλα το συμφέρον του “κυανέρυθρου” συλλόγου. Δικαιώθηκε και με το παραπάνω. Το Σάββατο (10/9), στην πρεμιέρα της Super League, ο Μεσολογγίτης εξτρέμ έκανε φοβερή εμφάνιση και σκόραρε δύο φορές, στο τελικό 3-0. Πώς τα φέρνει η ζωή! Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ειδικά το δεύτερο τέρμα του ήταν χάρμα ιδέσθαι!

Πηγή: Sport24.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα