20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ, CAROUSEL ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

549744_209223862547080_919871894_nΤις τελευταίες μέρες, η πιο συχνή ερώτηση που κατακλύζει το mail μας, αφορά το Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης. Οι πολίτες περιμένουν, να μάθουν τις φετινές δραστηριότητες του Δήμου μας. Ειδικά μετά το περσινό φτωχό, λόγω κρίσης και αντιπολιτευτικών λαϊκίστικων αντιδράσεων, θέαμα οι δημότες απαιτούν για φέτος το κάτι παραπάνω.

ΤοNea Smyrni Live επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Ευ. Χατζαντουριάν και σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που ήδη ξεκίνησαν να ετοιμάζονται!

Φέτος, λοιπόν, επιστρέφει στην κεντρική πλατεία το αγαπημένο μας παγοδρόμιο, μεγάλων διαστάσεων, για μικρούς και μεγάλους. Ακόμα, όχι ένα, αλλά δυο (!) carousel θα συμπληρώσουν μαζί με γραφικά σπιτάκια και έκθεση παιδικού βιβλίου, το σκηνικό της πλατείας.

Στο σκηνικό προστίθεται και η Πλατεία Καρρύλου, η οποία θα ‘ντυθεί’ εορταστικά και θα φιλοξενήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Τέλος, θα στολιστούν και θα φωταγωγηθούν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι (Ομήρου, Αγίας Σοφίας, Αγίας Φωτεινής, Ελ. Βενιζέλου, Αρτάκης κ.α.)

«Το Χριστουγεννιάτικο χωριό ετοιμάζεται και μας περιμένει από τις 7 Δεκεμβρίου στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους….»

Δείτε στο video τα παιδιά να περιγράφουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό που ετοιμάζεται στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα