Φροντίζετε τον σκύλο σας πιο πολύ κι από τον ίδιο σας τον εαυτό, αγαπητοί φίλοι; Θέλετε να τον βλέπετε σενιαρισμένο και καλοκουρεμένο να σας κάνει χαρούλες μόλις μπαίνετε στο σπίτι μετά τη δουλειά;  Καμαρώνετε πιο πολύ κι από ‘κείνον όταν στις βόλτες σας τον χαζεύουν όλοι και τον λένε τζουτζούκο; Τότε το The Barking Barber είναι το ιδανικό μέρος για ‘σας και τον τετράποδο κολλητό σας.

Το “μπαρμπεράδικο” σκύλων που άνοιξε τις πόρτες του το 2015 στην οδό Βρυούλων στη Νέα Σμύρνη, παρέχει υπηρεσίες περιποίησης κατοικιδίων με αγάπη και σεβασμό στους μικρούς σας φίλους, σε ένα περιβάλλον χωρίς πίεση και άγχος, χωρίς καμία χρήση νάρκωσης ή βίας και με φυτικά cruelty free προϊόντα.

Εκπαιδευμένος στο Posh pets SPain στην Ισπανία και στο Hair of  the Dog 2 καθώς και αμετανόητος λάτρης των σκύλων, ο ιδιοκτήτης του χώρου Βασίλης Πορτοκάλης, προσφέρει στα τριχωτά παιδιά σας υπηρεσίες μπάνιου, pawdicure, κουρέματα φύλων, style clips, hand strip και πολλά ακόη για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σε μια επίσκεψή στον προσεγμένο χώρο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλωστε, η σωστή και εξειδικευμένη φροντίδα ενός σκύλου δεν είναι θέμα πολυτέλειας ή πρόσκαιρης μόδας αλλά πρωτίστως θέμα υγείας και ευζωϊας του κατοικίδιου καθώς και μια σημαντική ανάληψη ευθύνης εκείνου που επιλέγει να το αποκτήσει αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς του σ’ αυτό.

Πρόκειται για μια καθ’ όλα απαιτητική δουλειά που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και ειλικρινή αγάπη στα ζώα αφού καθημερινά στον χώρο καταφθάνουν μεταξύ άλλων και “δύσκολα” περιστατικά παραμέλησης ή προβληματικής συμπεριφοράς τα οποία απαιτούν τον κατάλληλο χειρισμό.

Το The Barking Barber, εξάλλου, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του συμμετέχει συχνά σε φιλοζωικές δράσεις, συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις βοηθώντας όπου και όποτε μπορεί τα αδέσποτα σκυλιά που χρίζουν ειδικής μεταχείρισης αλλά αξίζουν την ίδια ευαισθησία και προσοχή με όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάστε περισσότερα :https://luben.tv/theguide/146091

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here