22.5 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Προσαγωγή μετά από καταγγελία για επίθεση σε γυναίκα

Η ιδιωτική διαφορά με μία γυναίκα, προκάλεσε την προσαγωγή του 47χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αργά το μεσημέρι, ο 47χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην περιοχή του Ψυχικού μαζί με μία γυναίκα, με την οποία είχαν έντονη συνομιλία σε δημόσιο χώρο.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του, την συγκεκριμένη γυναίκα και να χειροδίκησε εναντίον της. Γείτονες και περαστικοί επικοινώνησαν με το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και ακολούθησαν αναζητήσεις του οχήματος.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και το ακινητοποίησαν. Ακολούθησε η προσαγωγή του επιχειρηματία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, όπως και των τριών συνοδών ασφαλείας του.

Ο κ. Γιαννακόπουλος αφέθηκε ελεύθερος καθώς το φερόμενο ως θύμα δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του και δεν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία και των συνοδών του.

πηγή https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/dimitris-giannakopoulos-prosagogi-meta-apo-kataggelia-gia-epithesi-se-gunaika/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα