18 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Νεοσμυρνιά Κόρα Καρβούνη: Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές, τώρα είμαι εγώ η μαμά της

“Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της” δήλωσε η Κόρα Καρβούνη.

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου μίλησε σε συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη για τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ, Φλόγα κι Άνεμος και τη συνεργασία που θα υπάρξει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισες;

Μία μεγάλη δυσκολία ήταν η ζέστη, καθώς εμείς φορούσαμε κοστούμια εποχής και ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο. Όταν  έρχεται η ώρα να γίνει η λήψη, όμως, τα ξεχνάμε όλα, αφοσιωνόμαστε στους ρόλους μας.

Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς;

Τη θετή μητέρα της Κυβέλης (Καρυοφυλιά Καραμπέτη). Ξεκινώ από την ηλικία μου και φτάνω μέχρι τα 70, έχω ηλικιακές διακυμάνσεις και αυτό είχε απίστευτη γοητεία. Συνήθως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν η μαμά στις σειρές και τώρα είμαι εγώ η μαμά της (γέλια). Γίνεται και στις δύο μια παρέμβαση, η συνεργασία μαζί της είναι εκπληκτική, για μένα είναι η σπουδαιότερη ηθοποιός της γενιάς της.

Η Καρυοφυλλιά άλλαζε τον τρόπο του βλέμματός της και έκανα το αντίστοιχο, βάρυνα το βλέμμα μου για να φαίνομαι μεγαλύτερη ηλικιακά. Έπρεπε υποκριτικά η μία να ελαφρύνει και η άλλη να βαρύνει. Στην αρχή φοβήθηκα. Τελικά, βλέποντας το αποτέλεσμα, χάρηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος μου αρέσει γιατί δεν έχω ξαναπαίξει ένα πλάσμα ήσυχο που λατρεύει το παιδί της.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα