12.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Νεοσμυρνιώτης Γιώργος Τσουρής : “Eίμαστε σαν τους αλεξιπτωτιστές, κάθε βράδυ πέφτουμε ξανά στο κενό”

Έζησε την παιδική και την εφηβική του ηλικία στην Κύπρο, αλλά έφυγε αρκετά νωρίς στα 17μισι χρόνια του. Τα τελευταία 18 χρόνια είναι εδώ, στην Ελλάδα. Ο ίδιος λέει πως τα χρόνια αυτά είναι τα χρόνια που τον διαμόρφωσαν. Εδώ έκανε τα πράγματα τα οποία ονειρευόταν και σήμερα νιώθει πιο πολύ Αθηναίος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αγαπάει τον τόπο του.

Ο λόγος για τον Γιωργή Τσουρή, έναν πολυτάλαντο ηθοποιό, συγγραφέα και μουσικό, πυξίδα του οποίου είναι το θέατρο και μόνο. Το 2020 τιμήθηκε για τον ρόλο του στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)», ένα έργο που έγραψε ο ίδιος και γνωρίζει τεράστια επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Συναντηθήκαμε εν μέσω προβών του νέου του έρχου, «Μακριά από παιδιά», που παρουσιάζεται στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης και υπόσχεται, συγκίνηση, γέλιο, αγωνία και υψηλές εντάσεις. Είναι πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό έργο, το πιο προσωπικό του, όπως εξομολογήθηκε από την τριλογία που συνιστά μαζί με τα «170 τετραγωνικά» και τον «Χαρτοπόλεμο».

Η συζήτησή μας κύλησε πολύ ευχάριστα, καθώς ο Γιωργής είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερο βάθος και ευφυία. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα το χιούμορ του. Με αυτό ουκ ολίγες φορές δυναμίτισε την κουβέντα μας που τα είχε όλα.

διαβάστε περισσότερα εδώ https://www.news247.gr/sunday-edition/giorgis-tsoyris-eimaste-san-toys-alexiptotistes-kathe-vrady-peftoyme-xana-sto-keno.9943586.html

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα