14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πάνθηρες: «Αν είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, δεν ενδιαφερόμαστε»

Δυστυχώς όπως φαίνεται ούτε φέτος ο Ιστορικός θα βρει ηρεμία στην ομάδα μπάσκετ.

Οι Πάνθηρες πήραν θέση για το μέλλον του Πανιωνίου, τονίζοντας πως δεν θέλουν μείνουν στην Α1, αν είναι ο… περίγελος της χώρας.

Αναλυτικά:

«Όπως γνωρίζουν όλοι, εντός και εκτός Συλλόγου, το Panthers Club 1983 έχει προ πολλού αποφασίσει την αποχή του από τους αγώνες μπάσκετ του Ιστορικού Πανιωνίου και για όσο καιρό την διοίκηση του τμήματος συνεχίζει να καπηλεύεται η τωρινή ομάδα ανθρώπων.

Στην αντίδρασή μας αυτή, πέραν από μεμονωμένους φιλάθλους (και αυτό, μόνο από σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα), δεν νιώσαμε ποτέ και από κανέναν εντός του Συλλόγου κάποιου είδους στήριξη.

Απεναντίας, η εντύπωση που είχαμε, ήταν πως περισσότερο υποθάλπτουν οι οργανωμένοι φορείς του Συλλόγου την Κ.Α.Ε παρά συστρατεύονται μαζί μας στον αγώνα για την ανατροπή και την εκδίωξη του παρόντος διοικητικού σχήματος.

Τις τελευταίες μέρες όμως, παρατηρούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ Κ.Α.Ε και Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Επιτέλους, θα πούμε!

Υπάρχει από κάπου σφυγμός. Αποφάσισαν και άλλοι να ορθώσουν ανάστημα. Να εκφράσουν αυτά που αισθανόμαστε και μεις. Ότι δηλαδή, είμαστε ενοχλημένοι. Προσβεβλημένοι. Ξενερωμένοι. Πως δεν γίναμε ποτέ Πανιώνιοι για να παίζει η ομάδα στην Α1 με οποιοδήποτε κόστος. Πως ο ηθικός ξεπεσμός έχει μεγαλύτερο κόστος από τον αγωνιστικό, για εμάς. Πως, αυτός ο Σύλλογος, έχει χαρακτήρα και αν του τον αφαιρέσεις δεν μένει τίποτα.

Παρακολουθούμε στενά τις καταστάσεις. Μαθαίνουμε τα γεγονότα, ίσως καλύτερα και απ’ όσο κάποιοι φαντάζονται.

Πλέον, δεν υπάρχει χώρος για ίσες αποστάσεις. Ή εμείς ή αυτοί. Και κάποιοι εντός του Πανιωνιού ας το σκεφτούν καλά αυτό. Τα λάθη συγχωρούνται. Η προδοσία ποτέ. Αρκεί μια προδοσία για να καταστρέψεις ολόκληρες δεκαετίες ενασχόλησής σου με τον Σύλλογο.

Αν δεν μάθατε από τα παλιά παραδείγματα, θα βιώσετε και σεις το πως είναι να στιγματίζεσαι, να αποξενώνεσαι, να διαπομπεύεσαι .. Και τότε θα είναι αργά. Οι δρόμοι της πλατείας, της Νέας Σμύρνης, του Πανιωνίου θα γράφουν με ξεφτίλα τα ονόματά σας και σεις δεν θα κυκλοφορείτε πια σε αυτούς, για να αποφύγετε την χλεύη.

Αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι οι μαφιόζοι με τους μπροστινούς τους και τα μπραβιλίκια, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να γελάει το πανελλήνιο με τα στημένα σας, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να φεύγουν οι ξένοι αηδιασμένοι προσβάλωντας τον Ιστορικό μας Σύλλογο σε όλη την υφήλιο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι το άδειο γήπεδο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι η διοίκηση να βάζει τα ΜΑΤ εναντίον των οπαδών της ομάδας, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι το να φτιάχνουν ομάδα κάθε Σεπτέμβρη αντί για Μάη και να αλλάζουν οι ξένοι τρεις φορές μέσα στο χρόνο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να χρησιμοποιούμε προπονητές, παίκτες για να πετύχουμε τον σκοπό μας και μόλις αυτοί ζητάνε τα χρήματά τους όταν τον πετύχουν εμείς να τους συμπεριφερόμαστε με τον χειρότερο τρόπο, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι η διαπλοκή μεταξύ Κ.Α.Ε, Π.Α.Ε, τέντας, καφενείου και μελών του Δ.Σ. του ερασιτέχνη σε μια ομερτά με προσωπικά οφέλη, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 είναι να φτιάχνει τεχνηέντως η διοίκηση στρατόπεδα αναμέσα στους οπαδούς (διαίρει και βασίλευε) εκμεταλευόμενη την αγάπη μερικών για την ομάδα, αν η λύση για να είναι ο Πανιώνιος στην Α1 όλα τα παραπάνω, συγγνώμη αλλά δεν ενδιαφερόμαστε.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε η Α1, ούτε και καμία κατηγορία, έτσι.
Μας ενδιαφέρει να γίνουμε πάλι ΟΜΑΔΑ. Με εμπνευσμένους ανθρώπους γύρω της. Καθαρούς. Αγωνιστές. Ανεξάρτητους. Με πάθος. Με αγάπη. Με μεράκι. Και αν μας πείτε ρομαντικούς και πως το 2020 δεν λειτουργούν αυτά, στ’ αρχίδια μας.

Εμείς αυτά θέλουμε. Εσείς που ζείτε στο 2020 με τους σημερινούς κανόνες, πάρτε αυτό το πράγμα (που δεν είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) και παίξτε το και στα ζάρια, στο μπαρμπούτι και στο Θανάση.

Τουλάχιστον, όλοι εσείς που είστε υπερ αυτής της κατάστασης, πείτε το να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Μην κρύβεστε. Εφόσον αγαπάτε και σεις τον Πανιώνιο αλλά απλώς έχετε άλλη οπτική επί του θέματος, βγείτε και στηρίξτε το δημόσια. Μην το κάνετε υπογίως, εφόσον οι σκοποί σας είναι αγνοί.

Αναμένουμε να μας καλέσετε σε συνάντηση με θέμα «τα θετικά της παραμονής της υπάρχουσας διοίκησης της Κ.Α.Ε».

Αυτό θα μας καλύψει και δεν θα σας ενοχλήσουμε ξανά ποτέ.

Panthers Club 1983»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα