22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκτο στον πανελλαδικό διαγωνισμό ανακύκλωσης, αναδείχθηκε το Α2 του 1ου Λυκείου

Μαθητές από όλη την Ελλάδα από την Αθήνα έως τη Ρόδο, από τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα έως την Ύδρα και την Αστυπάλαια συμμετείχαν στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ανακύκλωσαν πάνω από 2.000.000 συσκευασίες.Στην 6η θέση οι μαθητές του 1ου Λυκείου που κατάφεραν να συγκεντρώσουν 74.000 συσκευασίες, σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του 8ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου.

Για μια ακόμη φορά μαθητές από σχολεία όλης της χώρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ και ανακύκλωσαν εκατομμύρια πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες στα ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ από 1/10 έως 20/12/2017. Η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που βρίσκονται στα ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και να συγκεντρώνουν τα κουπόνια συμμετοχής του Διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την «Αποστολή».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα