22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία…o Πανιώνιος!

kallonhΤην ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την «ζώνη» υποβιβασμού και να νιώθει πιο άνετος σπατάλησε ο Πανιώνιος, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο της, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Έτσι το γκολ του Κολοβού δεν έφτασε στους κυανέρυθρους για να φτάσουν στην επίτευξη της νίκης, καθώς ο Αναστασιάδης έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη του τελική ενέργεια. Ο Μητρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, με τον Χογκ να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει την μπάλα κόρνερ.

Στο 17’ ο Ιστορικός έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Λάσνικ έβγαλε σε πλεονεκτική θέση του Κολοβό μέσα στην περιοχή της Καλλονής, με το πλασέ του τελευταίου όμως να μπλοκάρει ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Τα επόμενα λεπτά δεν επιφύλαξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους φιλάθλους, καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Η ομάδα της Καλλονής, η οποία κυρίως έδινε βάση στην άμυνα της, στο 39’ δημιούργησε μία καλή στιγμή, με τον Ανέστη όμως να διώχνει όμορφα το σουτ του Μανούσου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «νησιώτες» έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, όταν ο Περόνε έκανε το δυνατό σουτ, με τον Ανέστη και πάλι να λέει «όχι» στους φιλοξενούμενους.

Τελικά το 0-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ξεκίνησε με μία αλλαγή στην ενδεκάδα του, με τον Νίκο Αναστόπουλο να περνάει στην θέση του Γιάννου τον Αραβίδη.

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της «επανάληψης» και στο 54’, μετά από φάση διαρκείας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά οι προσπάθειες τα σουτ των Ντούνη και Κούρντι δεν κατέληξαν στα δίχτυα, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Κολοβός με κοντινό πλασέ ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι συνέχιζαν να ελέγχουν το ματς και στα επόμενα λεπτά, όμως στο 70’, μετά από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου, ο Αναστασιάδης χωρίς πίεση με ψύχραιμη κεφαλιά έκανε το 1-1, φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσια.

Η ομάδα του Αναστόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει στην «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης και στο 77’ απείλησε την εστία της Καλλονής, με το σουτ του Ντούνη να μπλοκάρει ο Χογκ.

Και στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Πανιωνίου προσπαθούσαν να διασπάσουν την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, όμως η «ζώνη» της Καλλονής δεν τους επέτρεπαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία.

Τελικά το ισόπαλο 1-1 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να μένει με το παράπονο πως δεν κατάφερε την ανωτερότητα του στον αγωνιστικό χώρο να την μετατρέψει και σε «τρίποντο».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Λάσνικ, Κολοβός, Ντούνης, Γιάννου (46’ Αραβίδης)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Ζακουανί, Αναστασιάδης, Λορέντε, Κεϊτά, Ποπανί, Καλτσάς, Λεοζίνιο (78’ Φαρία), Γκαρσία, Μναούσος (87’ Φουρλάνος), Περόνε (74’ Ζος)

Πηγή:http://www.panionianea.gr/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα