24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Αιφνίδια επιστροφή Δημάρχου…!”

ImageΣτον καθιερωμένο έλεγχο των ορκωτών λογιστών στο Δήμο Νέας Σμύρνης διαπιστώθηκε έλλειμμα στο ταμείο εσόδων των αθλητικών δραστηριοτήτων.(δημοτικά γυμναστήρια,δημοτικό κολυμβητήριo)

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος με εκτενή αναφορά των ορκωτών λογιστών και τη Δευτέρα (χτες) το πρωί επέστρεψε εσπευσμένα από τη θερινή του άδεια και προέβη σε μηνυτήρια αναφορά κατά της υπολόγου ταμία και κατά παντός υπευθύνου.

Παρατίθεται παρακάτω το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου:

Σήμερα ,Δευτέρα 5/8/2013, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος προσήλθε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών συνοδευόμενος από τη Νομική Σύμβουλο του Δήμου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της υπολόγου ταμία των εσόδων των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου για οικονομικό έλλειμμα.

H μηνυτήρια αναφορά   προήλθε κατόπιν της παραλαβής σχετικής έκθεσης από τους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές του Δήμου αργά το απόγευμα της Παρασκευής 2/8/2013.


Αύριο, Τρίτη 6/8/2013, ο Δήμαρχος θα ζητήσει τη διενέργεια πλήρους διαχειριστικού ελέγχου από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.


Επίσης έθεσε αμέσως με απόφασή του την υπόλογο υπάλληλο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, κινώντας και την πειθαρχική διαδικασία.”

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα