18.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απατεώνες κάνουν δήθεν έρανο για το Χαμόγελο του Παιδιού με έδρα τη Νέα Σμύρνη

nsmyrniΔεν είναι η πρώτη φορά που το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει φαινόμενα εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών με την αιτιολογία συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του οργανισμού κάνει λόγο μια γυναίκα ηλικίας περίπου 60 ετών, με καστανόξανθα μαλλιά, μετρίου αναστήματος, ελληνικής καταγωγής, που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα με την αιτιολογία πως διεξάγει έρανο υπέρ του οργανισμού.

Η ανακοίνωση του οργανισμού:

Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Νέα Σμύρνη!

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια κυρία, περίπου 60 ετών, με καστανόξανθα μαλλιά, μετρίου αναστήματος και ελληνικής καταγωγής εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, διενεργώντας έρανο. Η κυρία φοράει πλαστικοποιημένη κάρτα με την επωνυμία του οργανισμού κι έχει στην κατοχή της ένα μπλοκ αποδείξεων και κάποια φυλλάδια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού. Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιείται το σύνολο των δράσεων του Οργανισμού καθώς και λεπτομερής οικονομικός απολογισμός του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό, στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056».

Πηγή: Απατεώνες κάνουν δήθεν έρανο για το Χαμόγελο του Παιδιού | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/277707/apateones-kanoyn-dithen-erano-gia-hamogelo-toy-paidioy#ixzz4ETPZaiHO

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα