23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βράβευση κου Νικόλαου Σιούτα – Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης

safe_imageΗ Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα, πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ της Γλυφάδας.

Έγιναν βραβεύσεις δύο μελών της Οργάνωσης και του κου Νικολάου Σιούτα Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης που έχει μετατρέψει το σχολείο σε έναν “παράδεισο” για τα παιδιά.

Από την Ακαδημία Bollywood της Σχολής Χορού Artistic Studio Oriental Expression κλιμάκιο χόρεψε τέσσερις ινδικούς αισθησιακούς χορούς που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Ο DJ πλαισίωσε την εκδήλωση με εξαιρετικές μουσικές δημιουργίες, ο κόσμος χόρεψε, έφαγε, διασκέδασε και πέρασε ένα χαρούμενο βράδυ σε μια αίθουσα διακοσμημένη ανάλογα με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όλες οι γυναίκες πήραν ένα αναμνηστικό δωράκι από την Οργάνωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Βορείου Τομέα κα Θάλεια Καραϊνδρου, η υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Δημήτριος Πιττούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Γιώργος Ασημακόπουλος, κα Σούλα Αρσενίδου, η κος Γεώργιος Βασιλείου, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κα Βιβή Θεοδοσίου, οι Πρόεδροι των παραρτημάτων της Οργάνωσης και πολλοί άλλοι.

*Στη φωτογραφία ο κος Νικόλαος Σιούτας, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Πηγή:http://www.axiaplus.gr/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα