Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε η σούπερ ομάδα των εφήβων του Μίλωνα στο final four που διεξήχθη στην Καρδίτσα.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση που αποδεικνύει γιατί ο Μίλωνας θεωρείται μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του εγχώριου βόλεϊ.

Το Σάββατο η ομάδα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε 3 χρόνια (είχε αναδειχθεί πρωταθλητής το 2015)  στον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Πήγασο αλλά σήμερα έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν τη γηπεδούχο Καρδίτσα.

Έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πριν από λίγους μήνες απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του coach Γεωργούντζου και του μπαρουτοκαπνισμένου Ντόζη έφερε άλλη μια διάκριση, αυτή της 3ης θέσης σε ένα δύσκολο θεσμό, αφού πρώτα είχε αφήσει εκτός Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η μεθοδική και πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα φυτώρια του Μίλωνα, εκεί που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βρει τη συνταγή για να τροφοδοτούν το ελληνικό βόλεϊ με ταλέντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here