22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο ο Πανιώνιος. Βαριά ήττα από τον Ατρόμητο

 

tasaras

 

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του Αναστόπουλου εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών

Οι κυανέρυθροι χωρίς κάποιο πλάνο στο παιχνίδι τους, πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά και εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα «μάτια» τον αντίπαλο τους και μοιραία δέχτηκαν τη ήττα.

 

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (2), Νάστος και Ούμπιντες.

 

 

 

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επιθετική ενέργεια.

Στο 3ο λεπτό Ούμπιντες έκανε την σέντρα, με τον Παπαδόπουλο να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στο τέρμα που δέχτηκε, πήρε την κατοχή της μπάλας και με τους Κολοβό, Ντούνη και Αραβίδη, ωστόσο δεν κατάφερνε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Τσενάμο.

Η συνέχεια ήταν καταστροφική για τους κυανέρυθρους, καθώς σε διάστημα τριών λεπτών ο Ατρόμητος πέτυχε δύο τέρματα.

Αρχικά στο 23’ σε μία αντεπίθεση έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Νάστο και στο 26’ σε νέα αντεπίθεση ο Παπαδόπουλος με σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το 3-0.

Τα επόμενα λεπρά άνηκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 63’΄με σκόρερ τον Ούμπιντες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Τελικά το 4-0 έμεινε έως το τέλος, με τους παίκτες του Πανιωνίου να αποχωρούν με κατεβασμένο το κεφάλι προς τα αποδυτήρια.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης,. Φυτανίδης, Γιαννούλης (66’ Μπάλλας), Παπαδόπουλος (75’ Φωτάκης), Δημούτσος, Ούμπιντες, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο (84’ Κιβρακίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου (46’ Λάσνικ), Αυλωνίτης, Κούρντι, Κολοβός, Μητρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης (64’ Καμπάνταης), Κούρος, Αραβίδης

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα