23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο βήματα από την Πλατεία, μια καλλιτεχνική εταιρεία κάνει τα πρώτα της βήματα

PhotoΠρόσφατα στην πόλη μας  άρχισε τη δραστηριότητά της μια νέα εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικών έργων με την επωνυμία RenderWorks. Η εταιρία ξεκίνησε έχοντας σκοπό της να προωθήσει άγνωστους καλλιτέχνες και συγκροτήματα ώστε να παρουσιάσουν την εικόνα τους και την μουσική τους στον κόσμο. Στον ένα χρόνο λειτουργίας της μετράει στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Πίσω από το τιμόνι της εταιρίας βρίσκεται ο 30χρονος Nεοσμυρνιώτης Αντώνης Θαλασσινός ο οποίος μας υποδέχθηκε στο σπίτι του, δίπλα στην κεντρική πλατεία. Ο Αντώνης αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Σκηνοθεσία και Γραφιστική. Εργάστηκε σε πολλές εταιρίες σχετικές με το επάγγελμά του και μέσω αυτών πρόσεξε τι ήταν αυτό που έλειπε από την αγορά: ποιοτικές οπτικοακουστικές υπηρεσίες που θα μπορούσε ο καθένας να προσεγγίσει. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε την RenderWorks.

Χρησιμοποιώντας κινηματογραφικές τεχνικές σε συνδιασμό με τις νέες τεχνολογίες καταφέρνει και παραδίδει έργα υψηλής αισθητικής σε όσους τον εμπιστευτούν. Η εταιρία έχει προχωρήσει σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες video, από μουσικά video clips όλων των μουσικών ειδών σε διαφημιστικά video για εταιρίες αλλά και σε ζωντανή κάλυψη είτε με φωτογραφία είτε με πολλαπλές κάμερες.

https://www.youtube.com/watch?v=1-KFf_V_Nac

https://www.youtube.com/watch?v=4Wzjp44Lvn0

Οπως μας ανέφερε συγκεκριμένα, «η κινηματογράφιση και γενικά η ασχολία με την έβδομη τέχνη και το video δεν είναι φθηνό σπορ. Παρόλα αυτά θεωρώ την οικονομική κρίση μια ευκαιρία για να επανέλθουν τα πράγματα σε μια πιο ανθρώπινη εποχή, όπου ο επαγγελματίας δε προσπαθεί να κλέψει τον πελάτη, αλλά να τον εξυπηρετήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση και προθυμία. Μέσα από το χτίσιμο αυτής της σχέσης θα παραχθεί ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί και τους δύο, θα έχει υψηλή καλλιτεχνική αισθητική και θα προάγει τον νέο ελληνικό πολιτισμό.

Και συμπληρώνει: «Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας δοκιμάζεται σκληρά. Ο χώρος της Τέχνης είναι από τους περισσότερο πληγωμένους. Θα μπορούσα κι εγώ, όπως τόσοι άλλοι νέοι της ηλικίας μου να επιλέξω μια ξένη χώρα για να εργαστώ. Ωστόσο, προτίμησα να μείνω και να αγωνιστώ για τον τόπο μου, στον τόπο μου. Στην πόλη που μεγάλωσα και ζω, την αγαπημένη Νέα Σμύρνη! Σ’ αυτήν ξεκινώ τη δραστηριότητά μου ως νέος δημιουργός και γνωρίζοντας το υψηλό κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο των συνδημοτών μου ευελπιστώ σε μια επικοινωνία μαζί τους που να πραγματώνει κυρίως τα υψηλά ιδανικά της Τέχνης.»

Ο Αντώνης Θαλασσινός σας περιμένει να συζητήσετε το δικό σας concept για την δημιουργία video. Δείγματα της δουλειάς του μπορείτε να δείτε στο site του www.renderworks.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα