22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάταη στη Νέα Σμύρνη (φωτογραφίες)

Σε μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον κόσμο να στέλνει ηχηρό μήνυμα νίκης και υποστήριξης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης υποδέχθηκε τους φίλους και το κοινό της Νέας Σμύρνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση στην οποία παρέστησαν περισσότερα από 700 άτομα, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, ήταν ενδεικτική  της αποδοχής και της δημοτικότητας του Χρήστου Καπάταη στη Νότια Αθήνα. Άλλωστε στην περιοχή ο Αντιπεριφερειάρχης διατηρεί στενούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, έχοντας ενισχύσει την περιοχή με σημαντικά έργα κοινωνικής και αναπτυξιακής φύσεων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Χρήστος Καπάταης  παρουσίασε τους παρόντες συνηποψήφιούς του έναν προς έναν: Φενερλή, Στάΐκου, Πιμπλής, Πελεκάσης, Λεβέντη, Κωνσταντίνου, Κέλλης, Κατρανίδου, Καρέμ, Ζώης, Γιατράς, Γιατίλη, Βερελή, Βανδώρος και Βαμβουρέλης.

Ειδική αναφορά έκανε στην Νεοσμυρνιώτησα Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου , οι Υπουργοί Νίκος Παπάς (ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην Περιφερειάρχη και εξήρε το έργο του Αντιπεριφερειάρχη)    Αλέξης Χαρίτσης,   Θανάσης Θεοχαρόπουλος,  Γιάννης Μπαλάφας , Νίκος Ξυδάκης . Χαιρετισμό απέστειλαν οι πρώην Υπουργοί  και υποψήφιοι   Ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής , Έλενα  Κουντουρά , Γιάννης Μουζάλας και Ολγα Νάσση . Ακόμα παραβρέθηκαν ο κ. Στέφανος Τζουμάκας ,οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στη Νότια Αθήνα κ. Ψαλιδόπουλος (Καλλιθέα),  ο κ. Χαρίτος (Αλιμος) ο κ. Παυλοπουλος ( Ν. Σμύρνη) ο κ. Μπούφης (Ελληνικό – Αργυρούπολη) , ο κ. Σιώκας (πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου) πολλοί  νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρατάξεων . Παρών στην εκδήλωση και ο υποψήφιος στο κεντρικό τομέα Βαγγέλης Σκ=

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα