23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Επίθεση στο λεωφορείο Α2 στη Συγγρού –Τραυματίστηκε κοπέλα»

Μια καταγγελία-σοκ κάνει αναγνώστρια του iefimerida.gr υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της Δευτέρας 29.10.2018 κάποιος έβαλε κατά του λεωφορείου Α2 στη λ. Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια κοπέλα.

Η αστυνομία ερευνά την περιοχή και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα χωρίς να έχει ακόμη καταλήξει για το εάν πρόκειται για πυροβολισμό ή κάτι άλλο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της περίπου στις 21:00 βρίσκονταν στο λεωφορείο Α2 που κάνει το δρομολόγιο Ακαδημία-Βούλα. «Ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει στην κάθοδο της Συγγρού στο ύψος περίπου της Καλλιθέας, ακούστηκε ένα «μπαμ» σαν πυροβολισμός και είδαμε μια κοπέλα να αιμορραγεί στο πρόσωπο» μας είπε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αναγνώστριας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δεν ήταν βέβαιη αν επρόκειτο για πυροβολισμό από αεροβόλο ή από κανονικό όπλο.

Ωστόσο, όπως μας είπε «η τρύπα στο παράθυρο ήταν στρογγυλή σαν να επρόκειτο για σφαίρα όπλου, την είδαμε όλοι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χτύπημα που δέχθηκε το λεωφορείο δεν ήταν από όπλο, αλλά από πέτρα.

Κατά την ίδια, ο οδηγός του λεωφορείου ανέφερε ότι το περιστατικό έχει επαναληφθεί και τις προηγούμενες ημέρες, στο ίδιο περίπου σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν η ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε.

Πηγή: Καταγγελία στο iefimerida.gr: «Επίθεση στο λεωφορείο Α2 στη Συγγρού –Τραυματίστηκε κοπέλα» | iefimerida.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα