Ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου&εκπρόσωπος του forum προσφύγων συμμετείχαν την προηγούμενη Παρασκευή στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στη Νέα Σμύρνη.

Σε μια γεμάτη αίθουσα, έγινε συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και πως αυτό το ζήτημα επηρεάζει το προσφυγικό. Άλλωστε ο Πέτρος Κόκκαλης έχει ανεβάσει πολύ τη συγκεκριμένη ατζέντα έχοντας το θέμα της κλιματικής αλλαγής ως βασικό στοιχείο της ρητορικής του.

H Ρένα Δούρου τόνισε πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία μετασχηματισμού του, έχει σηκώσει το γάντι της περιβαλλοντικής πρόκλησης. Οικοδομούμε σήμερα όλοι μαζί τον μαζικό, δημοκρατικό, προοδευτικό πόλο της Δημοκρατικής Οικολογικής Αριστεράς. Της Αριστεράς για την οποία το πράσινο δεν είναι απλά ένα χρώμα, αλλά προγραμματική κατεύθυνση.”

Εκτός από τους παραπάνω,τοποθετήθηκε και ο γραμματέας της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ, Αποστόλης Ραζής.

Επίσης παρευρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Στροφής Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα το “παρών” έδωσε και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ανακύκλωσης, Γιώργος Κρικρής ο οποίος συζήτησε με τον Πέτρο Κόκκαλη περί της κλιματικής αλλαγής και των πρωτοβουλιών που γίνονται από την τοπική αυτοδιοίκηση προς την κατεύθυνση της περιβαλλοντικής προστασίας και της ευαισθητοποίησης του κοινού, ζητήματα στα οποία έχει εστιάσει και ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here