18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ράνια Τζίμα έβαλε στη θέση του τον Άδωνι Γεωργιάδη

Υπάρχει και αυτή η δημοσιογραφία. Που δεν φοβάται να κάνει δύσκολες ερωτήσεις και να ασκήσει το επάγγελμα με μόνο στόχο την ενημέρωση των πολιτών και όχι τις δημόσιες σχέσεις.

Μάλιστα όταν η “Νεοσμυρνιώτισα” Ράνια Τζίμα εκφράζει αυτή την κατεύθυνση τότε ακόμη καλύτερα.

Έτσι, άναψαν τα αίματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ανάμεσα στην παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Υπουργό να μη μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του καθώς δεν περίμενε ότι θα γίνονταν τέτοιες ερωτήσεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, η δήλωση του οποίου, χθες (11/11), στο OPEN, ότι «ανοίξαμε τον τουρισμό, αλλά δεν προβλέψαμε τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος του κορονοϊού», προκάλεσε σφοδρές αντιδράσειςεπιτέθηκε απόψε (12/11) στο MEGA και την ίδια τη δημοσιογράφο!

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας, αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος, που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε», απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ατάκα του υπουργού Ανάπτυξης!

Κατόπιν, η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Τι από τα ελληνικά μας είναι τόσο κακό, κύριε Γεωργιάδη; Τι δεν καταλάβαμε καλά;».

Απτόητος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο, επέμεινε. «Συγγνώμη, παίξατε αυτό το βίντεο και συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι εγώ συνέδεσα τον κορονοϊό με τον τουρισμό;», ρώτησε τη δημοσιογράφο, που του απάντησε: «Ναι, σαφώς»!

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα