Η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει cold pressed χυμούς από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης.

Σε περίπτωση που έχεις άγνωστες λέξεις, η μέθοδος cold-pressing (ψυχρή έκθλιψη) είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.

Οι χυμοί είναι τόσο φρέσκοι που η διάρκεια ζωής τους είναι μόλις 72 ώρες, ενώ η περιεκτικότητα σε βιταμίνες είναι 45-60% μεγαλύτερη.

Ναι, οι χυμοί Verve φτιάχνονται καθημερινά (σαν να είχες τη μαμά σου στην κουζίνα).

Και κάτι ακόμα – έτσι για να σου καλύψω κάθε απορία – οι φυτικές ίνες αφαιρούνται ώστε να είναι εύπεπτοι και να απορροφούνται πλήρως οι χυμοί (η γρήγορη απορρόφηση είναι που κάνει τον ωμό χυμό τόσο αντιοξειδωτικό).

Η Μάρθα και η Κέλλυ Χατζηγιάννη, οι δύο δίδυμες αδερφές που κρύβονται πίσω απ’ την εταιρείαδεν προέρχονται απ’ τον κλάδο της διατροφής και των τροφίμων. Μπορεί το βιογραφικό τους να «κοσμεί» μια μακροχρόνια καριέρα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ, αλλά η αγάπη τους για την υγιεινή διατροφή ήταν αρκετή για να τις παρακινήσει να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο.

Ο βασικός λόγος που αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάτι δικό τους ήταν η εμπειρία που είχαν νέες μαμάδες, όταν και παρατήρησαν πως τα παιδικά snacks του εμπορίου δεν κάλυπταν τις διατροφικές ανάγκες που έχει ένα παιδί. Τουναντίον ήταν υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και συντηρητικά. «Η αρχική μας ιδέα ήταν να παρασκευάσουμε παιδικά snacks, όπως chips και crackers λαχανικών. Η διαδικασία παρασκευής είναι η ίδια, αφού παρασκευάζονται απ’ ότι μένει μετά την πρέσα και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με τους χυμούς. Έλειπε απ’ την αγορά ένας φρέσκος υγιεινός χυμός χωρίς καμία επεξεργασία και ζάχαρη, ο οποίος να είναι συσκευασμένος, αλλά να μη χάνει τις θρεπτικές του ουσίες. Ένας χυμός για μικρούς και μεγάλους» εξηγεί η Μάρθα.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Verve απ’ τις λέξεις Vitality, Energy, Revitalise, Vigor, Enthusiasm. Με στόχο να γίνει πιο εύκολη η ένταξη της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής στην καθημερινότητα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here