«Τα καθαρά χέρια σώζουν ζωές», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Γιώργος Κρικρής και τονίζει ότι «αν οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τηρούν μικρούς κανόνες υγιεινής, τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών.

Και συνεχίζει: « Απευθύνουμε κι εμείς, μαζί με τη σχολική κοινότητα, μια έκκληση σε όλους, με βάση και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας: Μην στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο αν έχουν γρίπη. Μπορούμε να κάνουμε πολλά, σίγουρα όμως δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η δημοτική μας αρχή επαγρυπνεί διαρκώς και ότι θα συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε για ένα καθαρό και υγιεινό σχολικό περιβάλλον για όλους. Με τρόπο βέβαια αποδεδειγμένα χρήσιμο, καθώς για παράδειγμα η απολύμανση που μας πρότειναν κάποιοι γονείς είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση της γρίπης » .

Ο Πολύδωρος Συρίγος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας & Σχολικών Υποδομών δήλωσε ότι η καλή συνεργασία των υπηρεσιών αποδίδει καρπούς και καθημερινά φροντίζουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές των σχολείων της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here