20.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κυανέρυθρη καταιγίδα ο Ιστορικός (4-1)

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Πανιώνιος ισοπέδωσε την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη με 4-1 και συνεχίζει αήττητος στη Super League πιάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς.

Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν καθολική και στα δύο 45λεπτα. Το γκολ του Λάμπρου στο 33΄ με δυνατό σουτ έκρινε το πρώτο μέρος στη Νέα Σμύρνη, αν και στο 44΄ οι Θεσσαλοί «άγγιξαν» την ισοφάριση με τη σωτήρια επέμβαση του Κότνικ στο πλασέ του Γιοβάνοβιτς. Και πάλι, όμως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αν το απευθείας φάουλ του Μασούντ δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» έκαναν… πλάκα στην ΑΕΚ. Στο 50΄ ο Γεσίλ σα σε προπόνηση «έγραψε» το 2-0 και στα επόμενα 10 λεπτά ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε δύο τετ-α-τετ απέναντι στον Μπόζοβιτς για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Η ομάδα του Γρηγορίου έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και στο 68΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με το πλασέ του κορυφαίου της παίκτη, Σπιριντόνοβιτς. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 77΄ ο Μασούρας, μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φατιόν στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ της τιμής για την ΑΕΛ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα