Σε μια συγκέντρωση που πλημμύρισε από κόσμο και κατά την οποία ο Σταύρος Τζουλάκης σε αρκετά φορτισμένο ύφος μίλησε από καρδιάς στους πολίτες, η παράταξη “Νέα Σμύρνη-Πόλη Πρότυπο” έκλεισε την προεκλογική μάχη αυτών των εκλογών εν όψει του δεύτερου γύρου αύριο.

Ο Σταύρος Τζουλάκης ήταν χείμαρρος και από τα πυρά του δεν γλύτωσαν τόσο ο κ. Κουτελάκης με τις ψευδείς ειδήσεις και τις συκοφαντίες που διακινεί όσο και ο Πρόεδρος της Εστίας που σε απόλυτο συντονισμό με τον κ. Κουτελάκη χρησιμοποιεί την ιστορική Εστία για μικροπολιτικά συμφέροντα. Απέναντι σε αυτές τις πρακτικές ο Σταύρος Τζουλάκης-όπως τόνισε- έχει να δείξει μόνο το έργο του δήμου και την αλήθεια που υπηρετεί καθώς και την εντιμότητα του, οταν μάλιστα ο αντίπαλος έχει να επιδείξει μόνο δικαστικές περιπέτειες και δεσμευμένους λογαριασμούς.

Ο δήμαρχος, συνεχίζοντας απέδωσε την επιτυχία του στους συνεργάτες του καθώς η παράταξη του είναι συλλογική και όχι προσωποκεντρική.

Ο κόσμος αρκετά συχνά διέκοπτε τον Σταύρο Τζουλάκη κατά την ομιλία του φωνάζοντας συνθήματα στήριξης με επίκεντρο το ήθος και την εντιμότητα του δημάρχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here