17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπερηχητικός Μίλωνας, συνεχίζει το νικηφόρο σερί- 80-57 τα Χανιά (photos)

Ο αρχηγός του Μίλωνα, Νίκος Ψυλέας

Συνεχίζει τις εξαιρετικές τις εμφανίσεις ο Μίλωνας με τον Νίκο Καραγιάννη στον πάγκο και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη απ όταν ανέλαβε ο έμπειρος coach. Μεγάλη εμφάνιση από τον ελπιδοφόρο Στάθη Παπαδάκη με 18 π.- Άμυνα για σεμινάριο από την ομάδα.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγιάννη κόντρα στον ΑΟΚ Χανίων έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και πήραν εύκολα τη νίκη με 80-57. Η ομάδα ήταν άψογη σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες

Η ομάδα μας έδειξε τις διαθέσεις της από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς προηγήθηκε με 9-2. Ο Μίλωνας συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο ματς και προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (16-6). Ο ΑΟΚ Χανίων έβγαλε αντίδραση και με σερί 9-0 πλησίασε στους τρεις πόντους (16-13). Ο Νίκος Ψυλέας πήρε το “όπλο” του και με τρίποντο έβαλε τέλος στο σερί των φιλοξενουμένων και τελικά το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με το σκορ 21-13 υπέρ της ομάδας μας.

Η κυριαρχία του Μίλωνα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα τους και με μεγάλη ευστοχία έξω από τη γραμμή του τρίποντου εκτόξευσαν τη διαφορά στους 18 πόντους (36-18). Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας κόλλησε επιθετικά, αλλά κατάφερε να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει (43-26).

Ο Νίκος Καραγιάννης με το 4ο σερί ροζ φύλλο δίπλα στον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο της διοίκησης του Μίλωνα και τον Νίκο Στεργίου επί σειρά ετών έφορο της ομάδας
Ο Γιώργος Μπελίτσης, εκ των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής ανάκαμψης του Μίλωνα

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι. Ο Μίλωνας είχε τον πλήρη έλεγχο και η διαφορά αυξανόταν συνεχώς και έφτασε μέχρι και τους 30 πόντους (59-29). Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε μία χαλάρωση, η οποία επέτρεψε στον ΑΟΚ Χανίων να πλησιάσει, αλλά τελικά δεν άλλαξε κάτι και ο Μίλωνας πήρε τη νίκη με 80-57.

Χαρακτηριστική η ευστοχία της ομάδας από τη γραμμή του τριπόντου

Πλέον ο Μίλωνας πηγαίνει στη Θήβα στην επόμενη αγωνιστική (8/3) για αντιμετωπίσει τον Άρη Θήβας ο οποίος θα παίξει ουσιαστικά την κατηγορία στο συγκεκριμένο παιχνίδι όντας ο ουραγός της Γ εθνικής.

Αποτελεσματική η άμυνα του Μίλωνα. Στην φωτό διακρίνεται ο Στάθης Παπαδάκης ο οποίος σκόραρε 18 πόντους και έκανε μεγάλη εμφάνιση

Μίλων (Νίκος Καραγιάννης): Χωματάς 5(1), Μπελίτσης 9, Ζούκας 11, Παπαδάκης 18(3), Ψυλέας 9(3), Καραγιαννίδης 10, Εξηνταβελώνης 2, Μοσόρας 3(1), Γαλάνης 5(1), Ανδρεόπουλος 6, Σουληνάρης 2.

ΑΟΚ Χανιά (Χρήστος Παπανικολάου): Κελεσίδης 4(1), Ιωακειμίδης 16(5), Αλεξίου 4, Ζανιδάκης 4, Κατράνας 7(1),

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα