Ο Μίλωνας που έχει μπει σε μια νέα εποχή με φιλόδοξο πλάνο για να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού βόλει, έδωσε ένα πολύ δυνατό διεθνές φιλικό με τη Δυναμό Βουκουρεστίου. Η ομάδα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στους Ρουμάνους και παρότι ηττήθηκε με 4-0 σετ ήταν άκρως ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό για τον Αντώνη Παπαδόπουλο.

Στο πρώτο σετ ο Μίλωνας έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι και πάλεψε μέχρι το τέλος για να το πάρει. Η Δυναμό Βουκουρεστίου, όμως, στο φινάλε του σετ κατάφερε. Οι παίκτες του Αντώνη Παπαδόπουλου ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά οι Ρουμάνοι κατάφερναν να χτίσουν διαφορές και να νικήσουν. (18-25 δεύτερο σετ, 16-25 τρίτο σετ).

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν να γίνει και τέταρτο σετ για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και τελικά το κατέκτησαν και αυτό οι Ρουμάνοι (17-25). Ο Αντώνης Παπαδόπουλος του Μίλωνα έκανε αρκετές δοκιμές στο παιχνίδι και έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Α2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here