Η προημιτελική – ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Εφήβων έφτασε στο τέλος της, με τη διοργάνωση από την πλευρά του Μίλωνα να είναι κατά γενική ομολογία άριστη. Άλλωστε ποιος σύλλογος θα μπορούσε να έχει καλύτερη τεχνογνωσία από τον Μίλωνα στη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά στις υποδομές

Οι έφηβοι του Μίλωνα πιστοί στην παράδοση που έχουν δημιουργήσει, ετοιμάζονται για ένα ακόμα Final-4 στο οποίο εκτός από την ομάδα της πόλης μας θα συμμετέχουν ο Ηρακλής ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, με τον τελευταίο να είναι ο αντίπαλος του Μίλωνα.

Για να φτάσουν στον στόχο τους χρειάστηκε να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να παίξουν στο maximum των δυνατοτήτων τους για να επικρατήσουν στην ημιτελική φάση,  του Ολυμπιακού ΣΦΠ, απέναντι στον οποίο έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη παράδοση με συνεχόμενες νίκες τόσο στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ όσο και στο Πανελλήνιο.

Μίλωνας και Ολυμπιακός γνωρίζονται πολύ καλά σε επίπεδο υποδομών.

Δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια, σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες, προσφέρουν  μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Στον πάγκο του Μίλωνα, στο πλευρό του Κώστα Αγγελίδη, βρέθηκαν και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας Αντώνης Παπαδόπουλος και Γιάννης Στυλιανού.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: Νίκος Ηλιακόπουλος, Σπύρος Χάκας, Γιάννης Χρήστου (αρχηγός), Αγγελος Κανάσαρος, Γιάννης Παπαδάκης, Σπύρος Χανδρινός, Ιάκωβος Καφούρος (libero), Παναγιώτης Σεμιτέκολος (libero), Νίκος Αναγνωστόπουλος, Αντώνης Κωνσταντακόπουλος. Στην αποστολή και οι Θοδωρής Λούβρος, Παναγιώτης Καραμπάγιας, Αγγελος Φελέκης, Χρήστος Ηλιακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here