14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μίλωνας: O Γιάννης Μάνος στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας

Τον νέο προπονητή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Μίλωνας, προχωρώντας απρόσκοπτα στο σχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για απόψε, Δευτέρα 5/6.

Ο πολύπειρος Γιάννης Μάνος είναι λοιπόν ο εκλεκτός, με τον νέο τεχνικό διευθυντή Ντίνο Σίννη να κινείται άμεσα και στοχευμένα τόσο στην επιλογή του κατάλληλου προπονητή όσο και για παίκτες.

Ο Γιάννης Μάνος έχει διαπρέψει στις εθνικές κατηγορίες όντας από τους πλέον επιτυχημένους παίκτες με σημαντικές διακρίσεις ως παίκτης-σκόρερ ενώ αξιοσημείωτη είναι και η πορεία του ως προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των Χρυσών Ολυμπιονικών:

Ο ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει πως προπονητής στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μάνος.

Ο κ. Μάνος κατά το παρελθόν έχει εργασθεί σε Φιλαθλητικό Ζωγράφου, Ιωνικό Νίκαιας και ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ ως καλαθοσφαιριστής έχει καταγράψει εκατοντάδες συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες έχοντας πολλές διακρίσεις.

Ο κ. Γιάννης Μάνος δήλωσε σχετικά: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική οικογένεια του Μίλωνα. Αποτελεί τιμή αλλά και πρόκληση για κάθε προπονητή η συγκεκριμένη θέση και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου”

Ο τεχνικός διευθυντής κ. Ντίνος Σίννης σημείωσε ότι: ” Η εμπειρία και οι πλούσιες παραστάσεις του Γιάννη Μάνου θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη σεζόν. Στο Μίλωνα έχουμε συναίσθηση της βαριάς φανέλας που εκπροσωπούμε και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα”.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα