Τα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Μίλωνα το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου, πραγματοποίησαν μια πολυάριθμη αθλητική εξόρμηση στην Καλαμπάκα, μια εκδρομή που λόγω της μαζικότητας, είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ ο σύλλογος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

130 αθλητές από 9 τμήματα, συνοδευόμενα από 140 γονείς και συνοδούς προπονητές, με 5 πούλμαν και πολλά ιδιωτικά αυτοκίνητα για κάποιους γονείς, αναχώρησαν από τον Μίλωνα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και επέστρεψαν το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αγωνίστηκαν σε 14 αγώνες και επισκέφτηκαν τις περιοχές των Μετεώρων, των Τρικάλων, του Μουζακίου, της Λίμνης Πλαστήρα, της Ελάτης και της Αταλάντης.

Οι ομάδες που αντιμετώπισαν ήταν αυτές του Λοκρού Αταλάντης, του Συλλόγου από το Μουζάκι, της ΑΕ Τρικάλων, του Ολυμπιακού Καρδίτσας, της Ακαδημίας Τρικάλων Φούντας και της Καλαμπάκας, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τα σωματεία για την φιλοξενία.

Τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών στην επιστροφή, αλλά και οι παραινέσεις των γονιών για γρήγορη επανάληψη της εκδρομής αποδεικνύουν την επιτυχία της εξόρμησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here