Ξεκίνησε σήμερα το πρωί με την εναρκτήρια εκδήλωση το προγράμμα “Mobile Tools, dynamic games and collaborative tasks to increase engagement in EFL classes”, στο 6ο Λύκειο Νέας Σμύρνης.
Στο πλαίσιο ανταλλαγών μεταξύ σχολείων στο, Erasmus+ 2019, μαθητές και εκπαιδευτικοί από Ρουμανία, Τουρκία, Ισπανία, Νορβηγία, Τσεχία και Ελλάδα ξεκίνησαν ένα ταξίδι στην πολιτιστική πραγματικότητα κάθε χώρας, όπως αυτή εκφράζεται από τις διδακτικές επιλογές και πρακτικές, ενώ στην πορεία μοιράζονται σκέψεις, εντυπώσεις και συναισθήματα.
Σήμερα το πρωί, λοιπόν, το σχολείο μας και ο Δήμος Ν.Σμυρνης υποδέχτηκε μαθητές και καθηγητές από τις πέντε χώρες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε καλωσόρισμα, παραδοσιακούς χορούς, πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, μουσικές και πολιτιστικές ανταλλαγές, επισκεψη στο ψηφιακό Μουσειο Ν.Σμυρνης, δωρα από τον Δημο μας. Οι μαθητές και ο Δημος μας αποδείχτηκαν άριστοι οικοδεσπότες, συνομιλητές και …χορευτές αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γνώσεων και συνεργασίας που τους διακατέχει. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ως τις 7 Φεβρουαρίου .Ο Δημος μας αποδεικνυοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του ανταποκριθηκε με ιδιαιτερη επιτυχία στην οργανωση της επίσκεψης.

Ευαισθητοποιημενοι από την Ευρωπαική συμμετοχή των μαθητών μας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβααθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ.Κρικρής και ο Αντιδημαρχος Παιδείας Π.Συρίγος , συντονισαν τις υπηρεσίες του Δημου με τον καλύτερο δυνατο τροπο ωστε να ανταποκριθουν στην φιλοξενία των ξενων αποστολών και τους ευχαριστουμε πολύ.
Η ισχύς εν τη ενώσει στην πραξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here