20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με παρέμβαση των φιλάθλων τέλος ο…παρολίγον προπονητής Γιατζόγλου από τον Πανιώνιο

Το ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είναι έντονα πολιτικοποιημένοι και έχουν μηδενική ανοχή σε ακροδεξιά στοιχεία είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Φαίνεται ότι οι διοικούντες δεν έλαβαν υπόψη τους αυτή την ιδιαιτερότητα με την ομάδα να βρίσκεται πλέον σε κατάσταση αλαλούμ, λίγες ημέρες πριν από τα καθοριστικά παιχνίδια της χρονιάς, τα οποία θα κρίνουν αν η ομάδα θα παραμείνει στη Stoiximan.gr Basket League ή όχι. Πριν από μερικές ώρες, η ΚΑΕ ανακοίνωσε ξαφνικά την απόλυση του Βαγγέλη Ζιάγκου, με τον Στιβ Γιατζόγλου να παίρνει τη θέση του. Ο 68χρονος τεχνικός, όμως, δεν θα καθίσει ποτέ στον πάγκο του Ιστορικού.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση που είχε μερίδα οπαδών του Πανιώνιου με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, στον οποίο μεταφέρθηκε να… ξεχάσει τη συγκεκριμένη λύση, λόγω των ακροδεξιών απόψεων του. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ συμφώνησε και τους είπε ότι έχει καταθέσει προτάσεις και σε άλλους προπονητές, οι οποίοι όμως δεν δέχτηκαν.

Παράλληλα, έγινε ξεκάθαρο πως από τη διοίκηση υπάρχουν παράπονα από τον Βαγγέλη Ζιάγκο και πλέον το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα στον Πανιώνιο, ο οποίος συνεχίζει χωρίς προπονητή. Η λύση του Δημήτρη Μισιακού δεν είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει, αφού φέρεται να παραιτήθηκε μετά την χθεσινή εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι μόνο ο Ζιάγκος απομακρύνθηκε και κανείς άλλος από τους συνεργάτες του.

Ακόμα, πρέπει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι είχαν νωρίτερα συνάντηση με τον ίδιο τον Βαγγέλη Ζιάγκο, τον οποίο ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο και του μετέφεραν τη στήριξη τους. Μάλιστα, τα όσα ειπώθηκαν μεταφέρθηκαν και στον Σταύρο Αλευρογιάννη, με αποτέλεσμα να υπάρχει σενάριο παραμονής του 42χρονου προπονητή, λόγω… λαϊκής απαίτησης!

Βέβαια, αν γίνει αυτό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις. Ήδη κυκλοφόρησε το σενάριο που θέλει τον Σταύρο Αλευρογιάννη να αφήνει την ομάδα, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά ενόψει της συνέχειας.

Πάντως, για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και το μοναδικό δεδομένο είναι πως στον Ιστορικό η κατάσταση είναι… άνω κάτω λόγω των ακατανόητων επιλογών της διοίκησης, προπονητής δεν υπάρχει και σε μερικές ημέρες η ομάδα θα δώσει τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της χρονιάς.

Πράγματα και γεγονότα που δεν αρμόζουν στην ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου κι άπαντες πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους σχετικά με το “μπάχαλο” που έχει δημιουργηθεί! Το τοπίο είναι θολό και η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

με πληροφορίες από sport24.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα