Τo Netwix.gr, το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με πρωτότυπο περιεχόμενο και το VICE, το βραβευμένο παγκόσμιο μέσο ενημέρωσης που καταγράφει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, επιστρέφουν με το “+ΟΙΚΙΕΣ BY VICE”.

 Οι “+ΟΙΚΙΕΣ BY VICE” είναι η νέα ιντερνετική σειρά που παρουσιάζει το VICE, αποκλειστικά στο NETWIX και μας δείχνουν τις περιοχές της Αθήνας, μέσα από τη δική τους χαρακτηριστική ματιά. Σε κάθε περιοχή, ξεναγός μας, ένα πρόσωπο του θεάματος που ζει στην περιοχή.
Το 1ο επεισόδιο βρίσκεται ήδη στον αέρα, με πρωταγωνιστή τον Θανάση Πασσά, που μας ξενάγησε στη Νέα Σμύρνη. Συνάντησε ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού, της ηθοποιίας και της μουσικής. Φυσικά πήγε γήπεδο! Και όχι σε κάποιο φυσικά, αλλά στου Πανιωνίου! Και επειδή Νέα Σμύρνη σημαίνει και διασκέδαση μας έδειξε που και πως… το ρίχνουν έξω οι Νέο Σμυρνιώτες!

Η εκπομπή +οικίες βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για να γνωρίσει το παρελθόν, αλλά και το παρόν της περιοχής. Μια περιοχή γεμάτη από ιστορικές μνήμες μιας και εκεί αποφάσισαν να εγκατασταθούν πολλοί πρόσφυγες από την Σμύρνη μετά την καταστροφή της. Συνάντησε ανθρώπους από το χώρο του Αθλητισμού, της Ηθοποιίας και της Μουσικής. Πήγε γήπεδο! Και όχι σε κάποιο τυχαίο φυσικά, αλλά στου Πανιωνίου! Και επειδή Νέα Σμύρνη σημαίνει και διασκέδαση μας έδειξε που και πως… το ρίχνουν έξω οι Νεομυρνιώτες!

Δείτε το βίντεο στο link:http://www.netwix.gr/watch/1146114/-oikies-ep-01-pos-einai-na-eisai-apo-ti-new-smyrni-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here