22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωρά στην προμήθεια και δωρεάν διάθεση 100 οικιακών κομποστοποιητών κήπου χωρητικότητας 330 λίτρων έκαστος με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων που παράγονται κατά κύριο λόγο από την συντήρηση των ιδιωτικών κήπων και απώτερο σκοπό την παραγωγή κομπόστ για τους δημότες του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμουοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  1. 1.Θα πρέπει να διαθέτουν κήπο στην οικία τους μεγαλύτερο των 80 τ.μ. 
  2. Κάθε ενδιαφερόμενος για να μπορεί να παραλάβει τον κάδο του θα πρέπει να έχει πρώτα παρακολουθήσει την παρουσίαση που θα γίνει από τον προμηθευτή των κάδων και θα αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση για ορθή χρήση.
  3. Οι κάδοι διαθέτουν μοναδική αρίθμηση που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση του προγράμματος.
  4. Κατά την διάρκεια του χρόνου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε όλους τους δημότες τόσο από προσωπικό του Δήμου όσο και από την εταιρεία που στόχο θα έχουν την καταγραφή της κατάστασης λειτουργίας του κάδου αλλά και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.
  5. Υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη για τουλάχιστον 3 μήνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προμηθευτή. 
  6. Η παρακολούθηση των κάδων σκοπό έχει την μέγιστη δυνατή επιτυχία του προγράμματος. Σε περίπτωση μη χρήσης θα μπορεί ο Δήμος να μεταφέρει τον κάδο σε άλλο νοικοκυριό.

Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας όσους δημότες ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα κομποστοποίησης να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και το τηλέφωνο) στο email: [email protected] ή να τηλεφωνήσουν στο 1568 προκειμένου να επικοινωνήσουν οι αρμόδιοι του προγράμματος μαζί τους, ενώ όπως τονίζεται θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.Advertisements

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα